2011. december 29., csütörtök

Játssz vele Mammkánál!

Régóta olvasok egy kedves, szívmelengető blogot, a Mammkáét. Most játékot hirdetett, saját készítésű levendulás fürdősót kaphat a szerencsés nyertes. Gyertek hát ti is!

2011. december 22., csütörtök

Nézzétek csak, mit kaptam!

Gumipók és Zsangyal blogjátékán nyertem ezt a möbiuszfülű bugyorkát, amit ma hozott a postás, egy kis finom tea és egy szép képeslap kíséretében. Köszönöm szépen még egyszer! Már tele is pakoltam fonalakkal.

Elkészültek végre!

A tengeralatti képem már régebben elkészült ugyan, de csak mostanra sikerült róla rendes fotókat készítenem, valamint a vacakoló netet is rávennem, hogy megmutathassam nektek:



Ez a londoni kép pedig két napja lett készen, karácsonyi ajándék lesz a fiamnak. Sajnos a keretezés már nem fért bele az időbe, de ami késik, nem múlik... ;)





2011. december 17., szombat

Kankaleen játéka

Kankaleeniában játékot hirdettek, Mammkánál találtam a felhívást. És milyen jó kis blogot találtam, nézzétek csak meg!

2011. december 6., kedd

Mire jó az üres mogyoróhéj?

Hát például adventi koszorút lehet belőle készíteni az újrahasznosítás jegyében. Egy szalmakoszorú alapra applikáltam rá őket ragasztópisztollyal, tettem rá gyertyatüskéket, lefújtam aranyspray-vel, száradás után kerültek rá a méhviasz-gyertyák (aranyszínű rafiából készült masnival körbefogva), némi fahéjrúd és narancskarika.
A fotó minőségéért elnézést kérek, este készült és rossz szögből - élőben nem ennyire ferdék ám a gyertyák!